понедельник, 18 февраля 2019 г.

Найромантичніший день року

   14 лютого - день, коли можна відверто сказати про найпрекрасніше у світі почуття-кохання. Крім цього, ми переконалися, що в цей день можна   друзям, близьким, вчителям приділити трішечки більше уваги. Як саме? Читайте про це далі...
    

 Холодного лютневого дня учні нашої школи подарували вчителям свято. Відчуття романтики та щастя вже зранку оповило всіх. Дівчатка та хлопці 8-Б класу зустрічали вчителів у фойє школи та дарували кульки у формі серця.  Рано-ранесенько почала працювати святкова пошта, і вже  до кінця дня   поштова скринька наповнилась яскравими, креативними валентинками. 
   А ще учні 8-Б класу  та батьки школи створили чудову фотозону, яка вражала своєю оригінальністю. Усім, хто робив світлини у цей день, здавалось, що вони знаходяться  в справжньому фотосалоні.
   Старшокласників учні 9-го класу запросили на свято "Кохання з першого погляду". А щоб захід став незвичним, запросили гостей - хлопців-учасників та вчителів Роксоланівської школи.
   Свято справді видалось радісним, світлим, добрим. Ведучі шоу, Каланчук Д. та Савельєва С., захоплювали учасників та глядачів різноманітними конкурсами, веселими забавами, чарівними танцями. Пацар Н. та Сердюченко В. подарували  романтичні та ніжні пісні. Блащук  М., Майоренко А., Сізова С., Ковальчук Н., Абрамова В. своїми драйвовими танцями вразили хлопців, учасників шоу. 
   Кожен  переконався в тому, що День закоханих-свято чудес та яскравих емоцій. Три пари зійшлися у виборі й вибороли разом романтичну подорож до м.Чорноморськ, де в дружній компанії відвідають боулінг. А учні 9 -го класу підсолодили  їхню мандрівку смачними  цукерками. 
   Хочеться подякувати всім класним колективам та  класним керівникам за  вміння творити добро і робити людей щасливими.

       




Комментариев нет:

Отправить комментарий