вторник, 26 февраля 2019 г.

Розпочався тиждень англійської мови

  У школі розпочався тиждень англійської мови.  Сьогодні вже з самого ранку Кушнір Ганна Анатоліївна   нагадала про це, запросивши в гості ворожку ( у ролі ворожки була  Сізова Світлана, учениця 8 класу), яка не просто роздавала передбачення, ворожила по руці, а ще й  розмовляла англійською (мабуть, з-за кордону до нас завітала)!





     Судячи з посмішок, які сяють на обличчях "клієнтів" цієї чарівної пані, видно, що вони зрозуміли, які сюрпризи їм готує доля: новий кабінет, нове авто, подорожі, веселі вечірки ... . Тож мовний бар'єр між носіями української мови та  заморською гостею  було подолано. Усі отримали неймовірне  задоволення: передбачення були тільки гарні, англійську підтягнули. Дякуємо Ганні Анатоліївні та Світлані за хвилини позитиву!


                                     
                                     
                                         
                                         

                                     




  А далі Гецман Т.І. запросила колег на урок англійської мови в 6 клас. Незабаром літо, а це відпочинок, подорожі, нові знайомства. Тому тема уроку -"Подорожі"- виявилась дуже актуальною та пізнавальною. І шестикласники, і присутні гості  дізнались, яким транспортом краще подорожувати (одне із завдань передбачало визначення переваг та недоліків різних видів транспорту), що краще взяти із собою, якщо ви вирушаєте в гори, у велике місто, на південний курорт (діти називали, які речі знадобляться їм обов'язково в цих місцях).
 Під час уроку попрацювали над вимовою, шукали відповіді на питання в підручнику, провели  фізкультхвилинку під веселу англійську пісеньку. Тетяна Іванівна подбала про різноманітний ілюстративний матеріал: яскраву презентацію, роздаткові картки. Учні були об'єднані в групи, адже й подорожувати гуртом веселіше, і працювати легше. Діалог учитель-учень був невимушеним, легким. Артистичні здібності вчителя сприяли такому спілкуванню.
  Отож, сподіваємось, що колись у майбутньому, вдосконалюючи та поглиблюючи ті знання, які вони продемонстрували сьогодні, наші юні туристи не розгубляться за кордоном, знайдуть спільну мову з іноземцями і розповідатимуть англійською  про українську  культуру, звичаї, традиції з гордістю та захопленням, адже почуватимуть себе у своїй тарілці!




























Комментариев нет:

Отправить комментарий