пятница, 2 ноября 2018 г.

ЗНОву ЗНО

  28 жовтня був проведений урок для учнів 11 класу, під час якого вони отримали пояснення щодо особливостей складання  ЗНО в 2019 році. Питання дітей стосувались  процедури та змісту завдань ЗНО.


 Ще раз зауважуємо, що зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінювання для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти». Ці ж програми були чинними під час розроблення тестових завдань 2018 року.
   Учні  зареєструвались на сайті https//besmart.eduget.com, який дає можливість безкоштовно отримати доступ до курсів підготовки з української мови та літератури, історії України, математики, біології, англійської мови, фізики, хімії та географії. Кожен курс містить відеолекції, тренувальні та підсумкові тести у форматі зовнішнього незалежного оцінювання. 
   З метою перевірки залучення учнів до роботи з матеріалами сайту дітям було запропоновано  запитання з української мови, відповідь, на які треба  знайти з лекцій курсу. Заохоченням стане додатковий бал за найближчу контрольну  роботу.
  Тож сподіватимемось на уважність, відповідальність, працьовитість наших випускників.

Комментариев нет:

Отправить комментарий