суббота, 17 ноября 2018 г.

Про виступ екологічної агітбригади

( Екологічна робота)
   Вже стало традицією проведення наприкінці листопада Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім». Тема цьогорічного конкурсу-  «Моя мала Батьківщина».  
   Семеро дівчаток : Пацар Н., Хамхадера Т., Горська Х., Абрамова В., Ковальчук Н., Сізова С., Степанова Ю.- це справжні активісти екологічного руху, які бажають привернути увагу громадських, державних організацій до екологічних проблем.


  У своєму виступі дівчатка продемонстрували  любов та небайдуже ставлення до  теми конкурсу. Наявність презентації до виступу, результативність проведеної роботи, акторська  майстерність, рівень режисури- усе це робило виступ нашої агітбригади особливим.
      Зокрема діти запросили на свято бізнесмена, який не бажав вкладати гроші в очисні споруди. Черепаху, яка скаржилася на мутність води останнім часом. Не забули згадати про ставлення до екологічних проблем великих постатей: Т.Шевченка, В.Сухомлинського, Лесі Українки, І. Франка. Показали  флешмоб, виконали пісню, підсилюючи її зміст танцювальними рухами. Розповіли про те, що є учасниками програми "HEALTLY SCHOOLS: заради здорових і радісних дітей". А ще наголосили, що  пишаються тим, що можуть розповісти про екологічні проблеми нашої місцевості  всій Україні.


 Отже, залишилось тільки дочекатись результатів від членів журі.
                                          
     За рішенням суддів наша команда посіла ІІ місце.   Хочеться подякувати Буділовській Т.Д., педагогу-організатору школи, за активну роботу з формування екологічної культури учнівської молоді та пропаганду екологічних знань. Завдяки її наполегливій праці цей виступ став незабутнім.



         
         
       

Комментариев нет:

Отправить комментарий