суббота, 17 ноября 2018 г.

І знову спортивні змагання. Баскетбол

(Фізкультурно-оздоровча робота)

   У середині листопада в Барабойській школі пройшли змагання з баскетболу серед юнаків, у яких взяли участь команди трьох шкіл: Дальницької ЗОШ, Доброолександрівської ЗОШ та ЗОШ с. Барабой. 
                                       





    Усі  члени нашої команди ( Гунявий Д., Плохотнюк В., Каланчук Д., Каланчук В., Божко К., Сириця В.) були заряджені на результативну гру! Формували команду з великої кількості претендентів. Але Надвоцька М.В., як досвідчений фахівець, обрала тих, хто мав мотивацію до перемоги, тому що це  дуже важливий чинник. Бажання вигравати в кожній грі, а не шукати собі виправдань – це саме те, що стало пріоритетним критерієм при формуванні нашої баскетбольної команди. Після поразок усі переживали, усі ігри грали очко в очко – така статистика підтвердження цього. 
     Як у будь-якому чемпіонаті не обійшлося без помилок нашої команди. Іноді не треба було робити кидок, а віддавати м’яч, треба було зробити паузу, а не йти у прохід, десь потрібно було вчасно віддати передачу  тощо.
      Тому результат- друге місце в командній першості. Дякуємо хлопцям за гарну, віддану гру і бажаємо у майбутньому лише перемог!!!







Комментариев нет:

Отправить комментарий