четверг, 15 ноября 2018 г.

Кулінарне шоу "Маленька господарочка"


     14 листопада класна кімната учнів 4 класу перетворилася на святкову залу. Маленькі господині, одягнені у фартушки та кухарські ковпаки, чекають на початок конкурсу. Обрано суворе та справедливе журі. Батьки із захватом та тривогою спостерігають за учасницями. Тетяна Яківна , класний керівник, представила учасниць, побажала усім перемоги, і свято почалося.




      Дівчаткам необхідно було виконати такі конкурсні завдання : «Складання серветок», «Жартівливий віршик», «Бутерброд», «Що з чого», «Попелюшка», «Найекономніша».







   Поки маленькі господині порались біля своїх робочих столиків (до речі, дуже естетично оформлених), хлопці не давали присутнім нудьгувати. Вони читали напам’ять гуморески, розповідали цікаві факти про овочі та фрукти, танцювали, змагалися на спритність.


    Дівчатка - учасниці  виконали усі  завдання конкурсу, але перемогу отримала Поспішенко Дар'я. Вона виявилася найвправнішою  господарочкою, мабуть, тому, що її мама працювала кухарем у шкільній їдальні.


      Кожна дівчинка отримала невеличкий подарунок.  А продукти, які були використані для приготування страв, вирощені на присадибних ділянках наших учасниць, і вони не містять шкідливих речовин. 
Дякуємо учням, батькам та класному керівникові Терновенко Тетяні Яківні за гарне свято та  чудовий настрій на цілий день.

Заст. директора з виховної
 роботи Власова В.О.

1 комментарий: