вторник, 20 ноября 2018 г.

Куріння або життя

До Міжнародного дня відмови від куріння

(Виховна робота)

    Щороку у третій четвер листопада  весь світ і Україна відзначають День відмови від куріння.  Наша школа також не залишилася осторонь цієї проблеми.



 І тому у цей день Пиріг Наталія Богданівна, вчитель основ здоров’я , та учні середніх і старших класів взяли активну участь у заходах, що були присвячені боротьбі з курінням.
   Наталія Богданівна  провела анкетування «Моє ставлення до куріння» у 7-9 кл., для того, щоб попередити та виявити схильних до цієї згубної звички учнів.

    На кожній перерві був організований перегляд соціальної реклами «Ти маєш це знати» , матеріали для якої підготували учні 10 кл.


 Дев’ятикласники підготували та провели усний журнал «Палити – це не модно».


   Пам’ятку  про  шкоду  від куріння «Коротко и по существу» підготували учні 
8-Б класу, була виготовлена фотозона «STOP smoking. Залишайся здоровим».


   Багато цікавого можна було дізнатися про згубні дії табакокуріння  з інформаційних матеріалів «У вогні цигарки згоряє не тільки тютюн…».


    Пізнавальною та цікавою була зустріч з лікарем загальної практики Грибівської АЗПСМ Гетьманом О.В.  Він у доступній та цікавій для дітей формі розповів про те, що куріння шкідливо впливає на людський організм , особливо підлітків. Діти ставили питання , на які отримували відповідь професіонала своєї справи.


    Ось так ми змістовно, пізнавально відзначили Міжнародний день відмови від куріння.



Комментариев нет:

Отправить комментарий