понедельник, 19 ноября 2018 г.

Свято бабусь

   День толерантності в нашій школі став незабутнім. І зробили його таким учні 2 класу зі своїм класним керівником Руссу Н.І.




   З радістю відгукнулися батьки, діти на пропозицію Надії Іванівни провести диво-свято для берегинь роду-бабусь. 
  Скільки приємних, добрих слів у цей день прозвучало з вуст дітей  на адресу своїх бабусь. Вони присвячували їм   вірші, танці, співали пісні.




   Під час свята кожен згадав себе у дитинстві: бабусині казки, ласку, смачні пироги з варенням.
  Пишалися діти, коли на сцену виходили бабусі й разом з ними розігрували сценки, співали народні пісні. А потім другокласники вручали своїм найріднішим заслужені медалі. Адже для кожного його бабуся є найкращою.
  Від душі розсмішили всіх хлопці. Вони неперевершено зіграли ролі бабусь у запальному танці.







   Усім присутнім припала до смаку  бабусина здоба, яку принесли на свято діти. Пухкі пиріжки, смачна запіканка, крихкі пироги-це лише невеликий перелік того, чим пригощали діти глядачів.





   Залишається лише побажати, щоб цю любов, яку діти висловили своїм найріднішим людям, вони пронесли протягом усього життя. І кожного разу, перебуваючи поблизу бабусиної хати, обов'язково зайшли до неї, поговорили, розповіли про свої успіхи та перемоги.




P.S. Після свята я підійшла до Руссу Н.І. На її щасливому обличчі сяяли ледь помітні крапельки. То були сльози радості від перших акторських  успіхів її маленьких вихованців. Я зрозуміла, що таке свято могла організувати людина, яка   пронесла його через свої серце та душу. 

Цісар Н.В., директор школи.





Комментариев нет:

Отправить комментарий