воскресенье, 11 ноября 2018 г.

Виставка спортивного інвентарю

      (Фізкультурно-оздоровча робота)

Найбільша виставка, присвячена спорту та здоровому способу життя, пройшла в Дальницькій школі. Вона зібрала близько 300 учасників та  глядачів    ( учнів школи, вчителів, батьків та просто перехожих, яких зацікавило те, що відбувалось на подвір'ї школи). Завдяки Пиріг Н.Б. та  Каленюк С.І.  шкільне подвір'я перетворилося на справжній виставковий павільйон просто неба.          А DJ Гунявий Д. подбав про яскравий музичний супровід заходу. Отже, розпочиналось справжнє спортивне  шоу!





    Мета заходу: сприяти популяризації фізичної культури і спорту серед дітей та молоді; пропагувати здоровий спосіб життя; створити умови для досягнення високих спортивних результатів. 



  Ми були приємно вражені різноманітністю інвентарю для домашніх занять спортом, що принесли діти: ролики, самокати, гантелі, бадмінтон, велотренажер, м'ячі, скакалки, скейтборди, тенісні ракетки, хулахупи, боксерські аксесуари тощо. Кожен мав змогу продемонструвати своє вміння користуватися тим, що приніс. 



    Вразило, що у дітей є навіть бейсбольне спорядження (як відомо, ця гра стала національною грою американців). Отож, ми переконались, що в нас теж є свої "круті хлопці", які вміють грати в бейсбол.

     Крім того, організатори заходу не забули звернути увагу й на техніку безпеки під час занять спортом. Так, діти, що демонстрували своє вміння кататись на самокатах, рухались відповідно до сигналів світлофорів та знаків дорожнього руху. Для цього заздалегідь було розставлено муляжі, зроблено дорожню розмітку.



  Ми дуже хочемо, щоб  показники  стану здоров'я населення поліпшувались,  тому прагнемо формувати  сталі традиції та мотивації  щодо масового спорту як важливого фізичного та соціального фактору, сформувати відповідальне ставлення батьків до фізичного виховання своїх дітей, можливо, потенційних  професійних  спортсменів, здатних захищати честь своєї країни на змаганнях найвищих рівнів.  

      Тому в майбутньому  сприятимемо  побудові на території школи скейт-парку, тенісних кортів, волейбольних, баскетбольних майданчиків та футбольного поля.




Комментариев нет:

Отправить комментарий