понедельник, 26 ноября 2018 г.

"Кіношні" осінні канікули

  Чергові осінні канікули в Дальницькій школі пройшли під гаслом "Знайди найкращий кінотеатр". Дружно долучилися класні керівники та діти до цієї справи.
 Так, учні 7-8-х класів   поїхали до м.Одеси в кінотеатр "Планета кіно" й переглянути фільм "Фантастичні звірі: злочини Гріндельвальда". Цей кінотеатр вважається одним з найкращих в Одесі. У  ньому найсучасніші технології, які здатні передати не тільки ефект 3 D зображення, але й  відчуття дотику. 


   На думку дітей, це дуже крутий кінотеатр: привітний персонал, гарне обслуговування, незвичайний дизайн інтер'єру. До того ж, картина, яку вони переглядали, подарувала незабутні враження.У фільмі йшлося про  пригоди неймовірно небезпечного темного чарівника Гелерта Гріндельвальда, який мріяв правити усім світом, та добро чарівника Альбуса Дамблдора, що переміг темний світ. Радимо й вам переглянути фільм, не пожалкуєте!
   А учні 6-го класу вирішили оцінити кінотеатр "Атмосфера" у м.Білгород-Дністровському. Це місце справжнього відпочинку та розваг. Кінотеатр має ресторан, дитячий розважальний центр. Гордістю кінокомплексу є два комфортабельні зали. Великий зал, де проходив перегляд фільмів "Неспокійний Хеллоуін" та "Хоробре серце", оснащений якісним і великим радіальним екраном. Його спеціальне сріблясте покриття допомагає посилити зображення і зробити картину більш яскравою і насиченою.





   Діти переглянули дві кінострічки. Одна з них про монстрів, яких необхідно було спіймати, щоб врятувати місто Медісон від катастрофи. Інша-  військово-історична драма: неймовірно сильна, зворушлива та надихаюча історія зради, помсти, кохання та боротьби за свободу.
    Після перегляду фільмів діти відвідали кафе, де змогли гарно перекусити й відпочили на свіжому повітрі в парку розваг.




  
     А наймолодші учні школи завітали на перегляд фільму до місцевого Будинку культури. Переваги нашого кінозалу - безкоштовні квитки, комфортабельні крісла, затишна, майже домашня  атмосфера.
   Мультфільм "Кролик Петрик" по-справжньому потішив дітей. Іскрометна комедія про лісових тварин, які відчайдушно виборюють право красти в людей овочі з городу через образу, яку пережили  від жорстоких людей. Та мила художниця Беатріс, яка обожнювала лісових тварин і особливо кроликів, допомогла розтопити серця усіх персонажів.
   Як бачимо, усі кіномани отримали від перегляду фільмів приємні враження. Це ще раз доводить, що будь-яке мистецтво лікує душу. Тому дякуємо класним керівникам Маринеч Л.В., Бліняєвій Н.Г., Власовій В.О., Руссу Н.І., Бєлоусовій Т.М., Терновенко Т.Я., Сіяновій С.І. за організацію чудового та змістовного відпочинку дітей під час канікул.








Комментариев нет:

Отправить комментарий