среда, 21 ноября 2018 г.

Футбол як один із способів розкрити себе

(Фізкультурно-оздоровча робота)

 Друга половина листопада для 5-А та 5-Б класів стала визначальною: на них чекав товариський матч з футболу. Коломійчук А.Ю. та Надвоцька М.В. вирішили провести його з метою пропаганди здорового способу життя та формування згуртованого та працездатного колективу. Обидві команди грали майстерно та самовіддано. Було чимало напружених моментів у грі.



   Спостерігаючи за матчем, можна було помітити, що футбол дозволяє виховати у дітей позитивні риси характеру: почуття колективізму, організованості, рішучості, сміливості, правдивості. Приємно було спостерігати, як у разі порушення правил учні тисли один одному руки: таким способом визнавали свою неправоту. Ця гра дозволила нам виявити справжніх майстрів футболу.

  Уболівальники активно підтримували обидві команди й отримали багато позитивних емоцій. Перемогла команда 5-Б класу. Вітаємо їх з перемогою!!!



  P.S. Завдяки грі "Футбол" ми вирішуємо проблеми дезадаптації дітей при переході з початкової школи в середню. Дітям у школі цікаво: вони прагнуть бути активними,  бажають привернути до себе увагу, продемонструвати усе найкраще в собі. Радіємо від того, як ці маленькі футболісти пишаються тим, що подорослішали. На футбольній площадці ми не побачили тривожних, боязких, метушливих дітей з низькою працездатністю. Перед нами бігали майбутні професіонали, які бажають прославити свою школу. Та що школу- Україну !!! 







Комментариев нет:

Отправить комментарий