четверг, 1 ноября 2018 г.

Риболовля – активний відпочинок, хобі і розвага

 Риболовля – популярна розвага  і активний відпочинок, що дозволяє не лише розслабитися, помилуватися красою природи, але і самостійно добути свіжу рибу. 
Ось і наші хлопці, затяті рибалки, взяли участь у Дитячому рибальському фестивалі «KINGFISHER» («Зимородок»), який проводила Міжнародна Асоціація «Євростратегія» в партнерстві з Федерацією Рибальського Спорту Одеської області  у с. Барабой на спортивному водоймищі під однойменною назвою.
                       



 Це Крайнік Дмитро(5 кл.), Власов Андрій (6 кл.) та Желєзняк Артем (1 кл.).  Також  тут були присутні діти з обмеженими можливостями, для яких будь-який вихід на природу є найкращим святом. 
                                    ÐÐ²Ñ‚оматический альтернативный текст отсутствует.

Гостями заходу були: Чуркіна Олександра Ігорівна,  заступник Міністра соціальної політики України, Левчук Володимир Володимирович,  голова районної державної адміністрації .   Вони побажали усім учасникам гарного настрою та хорошого вилову.
    Юним рибалкам  було надано спорядження. 

                                 
         
                                  

       
    Поруч з кожною дитиною був досвідчений інструктор. Після короткого інструктажу  розпочалося змагання. Під час риболовлі інструктори підказували,  що і як зробити краще. Біля наших хлопців був дуже терплячий і мужній  чоловік – Олег.  Він  розкрив їм багато секретів вдалої риболовлі.

                              
   Першу рибку спіймав Крайнік Микола , за що і отримав відзнаку «За першу рибку».
                                                     

 Власов Андрій отримав відзнаку «Найвідповідальніший рибалочка», а Желєзняк Артем  -  «Найбільший вилов».
                                      
    Час пролетів непомітно , і організатори заходу запросили усіх присутніх до ресторану «Клевое место», де дітей смачно  нагодували корисними стравами.

                                      
     Упродовж усього дня можна було випити склянку теплого чаю та скуштувати  різномонітні смаколики.
                                                
   Весь час світило осіннє сонечко, повівав теплий вітерець. Час, проведений на свіжому повітрі , дуже позитивно  впливає на самопочуття людини. Вона набирається сил та енергії на цілий день.
      І ось довгоочікувана мить – нагородження . Хочеться відмітити, що усі діти отримали нагороди та подарунки від організаторів фестивалю.


                                       

                                    

     Учасники отримали багато позитивних емоцій, нових вражень та знайомств. Усі присутні подякували організаторам  та господарю водоймища за чудово проведений день. 



                                               














































Комментариев нет:

Отправить комментарий