среда, 28 ноября 2018 г.

Найзапекліший турнір з тенісу



    27 листопада в Дальницькій школі проходив турнір з настільного тенісу. Приємно, що цього разу в турнірі  взяли участь усі школи громади: команди з Доброолександрівської, Роксоланівської, Барабойської та Дальницької шкіл. Переможцями стали тенісисти з Доброолександрівки, ІІ  місце у Дальницької школи, а ІІІ місце посіли  роксоланівські школярі. 



        Інспектор відділу освіти  Самойленко Н.Г. нагородила найкращих гравців грамотами. 
      Спонсором гри став відділ освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради. Учасників гри пригостили солодощами. 



     Не зважаючи на те, що наша команда  не посіла перше місце,  її учасники старанно й наполегливо грали в кожному сеті.  За це ми їм дякуємо і бажаємо в майбутньому  лише перемог. 
   PS. Хочеться подякувати вчителям фізичної культури, які підготували переможців. Настільний теніс розвиває дітей не тільки фізично, а й інтелектуально. Глядачі  дивувалися технікою гри дітей: швидкий аналіз ситуації, миттєве обрання тактики гри, ефективне застосування різних технічних прийомів . 
   Учасники показали високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м'ячі й прораховувати удари. Компетентне журі оцінило успішні виступи в особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця, а також відзначило командну гру.

Комментариев нет:

Отправить комментарий