вторник, 13 ноября 2018 г.

Посвята в барвінчата "Ми здорові, розумні, кмітливі!"

     Ми пишаємося тим, що в нашій школі вже багато років поспіль працює об'єднання "Барвінкова країна". У цьому навчальному році в нас нараховується 82 учні початкових класів. 68 з них є її мешканцями . Барвінчата  активні учасники шкільних свят, конкурсів та виставок, спортивних змагань. 9 листопада в цій країні відбулося справжнє традиційне свято: 24 учні Нової української школи  складали свій перший іспит на право стати мешканцями цієї казкової країни. Їм необхідно було продемонструвати свої  досягнення за період навчання у школі: загальні знання, кмітливість,  фізичну активність.






       За виступами дітей спостерігав Барвінок, який разом з учнями 2-4 класів повинен був винести вирок: чи достойні першачки стати мешканцями "Барвінкової країни".


       Та малі не розгубилися і з легкістю справилися зі своїм першим шкільним випробуванням. Вони довели, що люблять свій рідний край, свою Батьківщину, читаючи патріотичні  вірші. Вражала дикція дітей, виразна інтонація. Так можуть читати вірші лише ті, хто відчуває їх серцем. А Гущина Анна проспівала пісню про Україну. Допомагали їй  однокласниці, які створили позаду неї композицію "Калиновий гай".


     Любов до тварин, турбота про них -це обов'язкове правило для мешканців "Барвінкової країни". Тому діти розповіли усім, які тваринки вони мають, за що їх полюбляють і як за ними доглядають. З розповідей дітей стало зрозуміло, що  спілкування з домашніми улюбленцями додає їм впевненості у собі, дарує  тепло, є великою радістю та потіхою. Для них це своєрідні сеанси анімалотерапії (або по-іншому енімалтерапії). Адже спілкування з тваринами, насамперед, дає відчуття душевної рівноваги та спокою.
   Дівчатка і хлопчики розповідали віршики про тих тваринок, які живуть у них вдома, та ще й пісню про крокодила заспівали. Здивували так здивували!!!
     Без танців у цій країні не обійтися. Тому першокласникам потрібно було      показати , як вони вміють танцювати й повторювати рухи. Разом зі своїм класним керівником                 Бєлоусовою Т.М. та педагогом-організатором Буділовською Т.Д. діти виконали веселий танок. Учні 4-го класу віришили ускладнити завдання першачкам: запропонували повторити танцювальні рухи за Коваленко Н., яка є вихованкою хореографічного гуртка. І з цим завданням справилися майбутні барвінчата.


     Тоді до справи долучилася директор школи - Цісар Н.В. Вона принесла  подарунки, але, щоб їх отримати, треба було виконати найскладніше завдання: провести  фізкультхвилинку для своїх батьків. 
      Батьки дружно вишикувалися в рядок, чекаючи, що їм покажуть діти. Шановні батьки! Тепер ви  можете не хвилюватися: завдяки комплексу вправ, яким вас навчили діти, ви будете завжди в гарній фізичній формі. З радістю Наталія Вікторівна роздавала  подарунки за виконане завдання - патріотичні браслети. 



     Найрідніші люди теж не залишили дітей без подарунків: вони приготували для них барвінкові медалі, які залишаться спогадом про цю знаменну подію.
      Учні 1-го класу успішно змогли подолати всі етапи випробувань, а на це здатні лише справжні барвінчата. Молодці!!!



P.S. Успіху дітей сприяв наполегливий труд Бєлоусової Т.М., Буділовської Т.Д. та батьків наших першокласників. Залишається їм побажати подальших творчих досягнень, натхнення в цій нелегкій праці.



    

  














Комментариев нет:

Отправить комментарий