четверг, 22 ноября 2018 г.

Салон краси

   Справжній салон краси працював протягом дня у Дальницькій школі. Усім відомі стреси, які переживають підлітки з появою перших прищів, пігментів на шкірі. Тому Кушнір Г.А. запропонувала запросити до школи косметологів, які допомогли б дівчаткам справитися з цими проблемами.
                                



  Спеціалісти поділилися секретами, які доступні всім. Їхні  прості поради здатні подарувати шкірі вічну молодість. По-перше, для цього необхідно кожного дня приділити собі хоча б п'ять хвилин.  


   По-друге, секрет здорової шкіри-це її чистота. Тому обробка шкіри лимонною кислотою творить чудеса. Вона очищує шкіру і глибоко проникає в пори, позбавляючи їх бруду, поту, відмерлих частинок і зайвих виділень сальних залоз. Всього два шматочки цитрусу здатні творити чудеса.




     А ось позбутися від непривабливих вугрів допоможе морська сіль. Протирання обличчя соляним розчином зніме запалення, відновить шкіру і приведе її в повний порядок.


     А ще дівчатка дізналися, що шкіру необхідно постійно зволожувати. Для цього необхідно застосовувати зволожувальні креми.


  Крім цього, наших красунь навчили правильно наносити макіяж. Вони дізналися про секрети підбору кольору макіяжу в різний час доби.
   Учителі школи теж не залишилися без уваги. Для них був проведений майстер-клас з догляду за шкірою, який займає всього дві хвилини. На своєму досвіді вони переконалися у миттєвому відновлені пружності шкіри та зменшенні її зморшок. 
  Отож, кожна людина повинна хоча б трішки, але любити себе. Це допоможе в майбутньому радіти образу, що дивиться на неї із дзеркала.

Комментариев нет:

Отправить комментарий